Inschrijven

Bij de Dogsurvival Zuid-Holland kunt u meedoen als atleet, recreant of als groep bestaande uit recreanten.
Daarnaast is er voor de kids de mogelijkheid om mee te doen aan de Mini Survival.

De hoogte van het inschrijfgeld is afhankelijk van uw inschrijving. Het inschrijfformulier wordt pas verwerkt als het inschrijfgeld is ontvangen. Teruggave van inschrijfgeld vindt niet plaats, behalve aan degenen die vanwege overschrijding van het maximum aantal deelnemers niet tot de wedstrijd worden toegelaten.

Door inschrijving verklaart de inschrijver voor zich (en de door hem/haar begeleide minderjarige) dan wel zijn groep dat hij/zij en zijn/haar/hun hond, fit genoeg zijn en geen medische en/of lichamelijke bezwaren hebben om deel te nemen aan de Dogsurvival of de Mini Survival en akkoord zijn met het reglement. Deelname is op eigen risico.

De deelnemer krijgt op de wedstrijddag bij de registratie zijn of haar startnummerkaart. De inschrijving sluit als het maximum aantal deelnemers is bereikt of als de inschrijftermijn verlopen is.

Beste geïnteresseerde, de inschrijving voor Dogsurvival Zuid-Holland op 1 september is nu gesloten.

We hebben nog  wel een aantal plaatsen gereserveerd voor deelnemers die naast hun deelname met hun hond aan de Dogsurival Zuid-Holland ook een vrijwilligerstaak op zich willen nemen.

Bijvoorbeeld op 31 augustus bij het opbouwen of op 1 september voor of na deelname met de hond bij bijvoorbeeld de registratie, een drinkpost of bij een hindernis in de route.

Voor vragen hierover kan u contact op nemen met Ilja de coördinator van de vrijwilligers  ilja-rene@ziggo.nl zij kan het één en ander verder uitleggen.

Deelname voor vrijwilligers is gratis.

Daarnaast hebben we ook nog plaats voor de Gratis Minisurvival voor de Kids. Opgeven kan via info@dogsurvival.nl let wel op hiervoor is het verplicht dat er een volwassen begeleider de hond aan een tweede lijn vast heeft!