Inschrijven

Bij de Dogsurvival Zuid-Holland kunt u meedoen als atleet, recreant of als groep bestaande uit recreanten.
Daarnaast is er voor de kids de mogelijkheid om mee te doen aan de Mini Survival.

De hoogte van het inschrijfgeld is afhankelijk van uw inschrijving. Het inschrijfformulier wordt pas verwerkt als het inschrijfgeld is ontvangen. Teruggave van inschrijfgeld vindt niet plaats, behalve aan degenen die vanwege overschrijding van het maximum aantal deelnemers niet tot de wedstrijd worden toegelaten.

Door inschrijving verklaart de inschrijver voor zich (en de door hem/haar begeleide minderjarige) dan wel zijn groep dat hij/zij en zijn/haar/hun hond, fit genoeg zijn en geen medische en/of lichamelijke bezwaren hebben om deel te nemen aan de Dogsurvival of de Mini Survival en akkoord zijn met het reglement. Deelname is op eigen risico.

De deelnemer krijgt op de wedstrijddag bij de registratie zijn of haar startnummerkaart. De inschrijving sluit als het maximum aantal deelnemers is bereikt of als de inschrijftermijn verlopen is.

Het inschrijfgeld bedraagt € 22,50 voor atleten en recreanten.
Inschrijfformulier individuen
Een groepsinschrijving van 3 deelnemers bedraagt € 60,00, een groepsinschrijving van 4 deelnemers € 80,00 en een groepsinschrijving van 5 deelnemers € 100,00.
Inschrijfformulier groepen
Deelname aan de Mini Survival is GRATIS (wel via de inschrijflink inschrijven).
Inschrijfformulier jeugd
Deelnemers die tijdens de Dogsurvival naast hun deelname actief meewerken als vrijwilliger zijn gegarandeerd van een startplek met hun hond en hoeven geen inschrijfgeld te betalen. Elke deelnemer krijgt na deelname een hamburgerbon, deze zit bij de inschrijving.

Gegevens ter betaling voor de inschrijving te bevestigen zijn:
IBAN: NL93 INGB 0003 0532 64
Ten name van: S van der Heijden
BIC: INGBNL2A